Stagiair(e)/Vrijwilligerswerk kindertehuis Bogota Zonder Honger in Colombia

Functieomschrijving

Je zal werken in een kindertehuis in de wijk Egipto, in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. De doelgroep zijn kansarme kinderen van 0-18 jaar. Naast het reguliere onderwijs dat ze volgen, kunnen ze genieten van extra lessen en activiteiten in onze stichting. Je zal instaan om deze lessen/activiteiten voor te bereiden op basis van de nood en interesse van de kinderen. Deze lessen en activiteiten zijn verdeeld in leeftijdsgroepen per schoolgraad. Het geven van Engelse les behoort ook tot jou takenpaket. Daarnaast zal je instaan als extra ondersteuning voor de communicatie tussen de Colombiaanse directrice en de Nederlandse directrice. Je zal beiden helpen op administratief vlak; sociale media onderhouden, activiteiten organiseren, zorgen voor post voor Nederlandse sponsors, nieuwe projecten opstarten… Een gevarieerde takenlijst met heel veel voldoening van de kinderen. En een zéér unieke levenservaring!

Functievereisten

  • Je hebt een goede kennis van Spaanse en Engelse taal; je zal immers elke dag in deze twee talen communiceren
  • Je werkt graag met kinderen van 0-18 jaar
  • Je hebt kennis van de doelgroep-problematiek
  • Je werkt zelfstandig en bent geduldig naar zowel kinderen als medewerkers toe
  • Je voelt je zelfzekerd om alleen voor een groep te staan
  • Je kan zowel een democratische als autoritaire begeleidingsstijl aannemen
  • Je bent bereid om je in te dompelen in de Colombiaanse cultuur, om nieuwe aspecten eigen te maken

Interesse?

Meer informatie over de stichting Bogota Zonder Honger en Fundación Egipto Con Futuro (Colombiaanse stichting) vind je op www.bogotazonderhonger.nl.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Sjanet Heerkens, Nederlandse directrice stichting Bogota Zonder Honger, via sjanetheerkens@hotmail.com.

Motivatiebrief met CV kan je versturen naar Sjanet Heerkens. Met motivatie waarom je graag voor deze unieke ervaring zou willen gaan.

Translate »